Giriş Kayıt
Ernest R. Dickerson

Ernest R. Dickerson (73)


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman

Ernest Roscoe Dickerson, 25 Haziran 1951 Newark, New Jersey, ABD doğumlu yönetmen, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman.

Yürüyen Ölüler (2010), The Wire (2002), Bosch (2014), Mermi İşlemez (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ernest Roscoe Dickerson
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1951
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Ernest Dickerson
Burcu: Yengeç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Yönetmen 6.7 1,202
2022 Korku Oyuncu    
2022 Suç Yönetmen 8.5 22,063
2022 Aksiyon Yönetmen 5.4 3,703
2020 Suç Yönetmen 7.3 2,812
2019 Suç Yönetmen 8.1 21,253
2019 68 Belgesel Oyuncu 7.5 2,105
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,611
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 332
2018 Aksiyon Yönetmen 6.6 19,365
2018 Dram Yönetmen 7.0 2,583
2018 Biyografi Yönetmen 7.8 9,050
2018 Suç Yönetmen 7.7 20,134

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Yönetmen 7.9 111,690
2014 Suç Yönetmen 8.5 84,193
2013 Suç Yönetmen 7.0 6,056
2011 60 Belgesel Oyuncu 7.5 6
2011 60 Aksiyon Yönetmen 7.2 11,410

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,089,614
2010 Dram Yönetmen 8.3 15,977
2008 57 Aksiyon Kameraman
Yönetmen Asistanı
6.1 19,226
2008 57 Belgesel Oyuncu 8.7 71
2008 Korku Yönetmen 6.9 4,729
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 79,471
2006 Suç Yönetmen 8.6 774,533
2006 Dram Yönetmen 6.3 473

V Kelimesi
2006 Korku Yönetmen 5.1 2,225
2005 Komedi Yönetmen 7.9 117,718

Asla Yalnız Ölme
2004 53 Aksiyon Yönetmen 5.6 6,138
2003 52 Komedi Yönetmen 5.7 905
2002 Suç Yönetmen 9.3 380,665
2002 51 Dram Yönetmen 5.9 810
2001 50 Suç Yönetmen 4.4 8,214
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 11,515

Bin Yılın Sporu
1998 47 Aksiyon Yönetmen 4.1 3,111
1998 47 Aksiyon Yönetmen 5.9 762

Mermi İşlemez
1996 45 Aksiyon Yönetmen 5.8 40,255

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 44 Komedi Yönetmen 6.7 26,434

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen 7.9 68,172
1994 43 Aksiyon Yönetmen 6.2 13,365
1992 41 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.7 102,523
1992 41 Belgesel Oyuncu
7.7 3,340
1992 41 Suç Senarist
Yönetmen
7.0 30,577

Orman Ateşi
1991 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 19,723

İki Kadın Arasında
1990 39 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 13,725
1990 Suç Görüntü Yönetmeni 7.8 45,048
1990 39 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 2,426

Doğruyu Seç
1989 38 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 113,148
1989 38 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 358
1988 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 8,089
1987 36 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 20,805
1987 36 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.2 990

Çok İstekli
1986 35 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
6.8 16,386
1985 34 Müzik Kameraman 8.6 69
1985 34 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 3,568

Ölülerin Günü
1985 34 Aksiyon Kameraman 7.1 74,722
1984 33 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 6,588
1983 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 6,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film