Giriş Kayıt
Grazia Di Marzà

Grazia Di Marzà (71)


Oyuncu

Grazia Di Marzà, 18 Ocak 1922 Catania, Sicily, İtalya doğumlu oyuncu.

Malizia (1973) yapımıyla biliniyor.

Grazia Di Marzà, 17 Nisan 1993 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1922
Ölüm Tarihi: 17 Nisan 1993
Doğum Yeri: Catania, Sicily, İtalya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 56 Komedi Oyuncu 4.9 323
1976 54 Komedi Oyuncu 4.3 300
1975 53 Komedi Oyuncu 5.9 145
1973 51 Komedi Oyuncu 6.3 3,157
1970 48 Aksiyon Oyuncu 5.0 204

Güzel Bir Sonbahar
1969 47 Dram Oyuncu 6.1 374
1967 45 Oyuncu 6.0 91
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023