Giriş Kayıt
Frank Devos

Frank Devos


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Senarist

Frank Devos, yönetmen, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yönetmen 8.0 4,998
2016 Dram Yönetmen 7.3 432
2000 Yönetmen Asistanı 6.2 36
1995 Komedi 0 7.2 623
1993 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 138
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,406) The 100 (1,715) La casa de papel (1,439) Euphoria (1,258) Mindhunter (1,187) The Big Bang Theory (1,185) Fear the Walking Dead (1,183) Legion (1,181) Chernobyl (1,178) Big Little Lies (1,018)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019