Giriş Kayıt
Aidan Devine

Aidan Devine


Oyuncu

England, UK, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Everything's Gone Green (2006), I'll Take Your Dead (2018), Kamyonlar (1997), The Arrow (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: England, UK
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Aidan Devin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.2 2,643
2018 Korku Oyuncu 5.8 1,998

Komplo
2018 Dram Oyuncu 6.2 3,418
2018 Suç Oyuncu 5.1 274
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,186
2018 Suç Oyuncu 7.7 199
2017 Dram Oyuncu 8.0 7,330
2016 Suç Oyuncu 7.7 4,360

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 540,087
2016 Gizem Oyuncu 6.7 3,930
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,762
2015 Gerilim Oyuncu 5.0 604
2014 Dram Oyuncu 5.2 1,985
2014 Dram Oyuncu 7.5 1,846
2014 Komedi Oyuncu 2.9 180
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,626
2013 Dram Oyuncu 6.4 57
2013 Suç Oyuncu 6.3 1,220
2012 Dram Oyuncu 5.4 136
2011 Suç Oyuncu 5.5 1,116
2011 Dram Oyuncu 7.8 111
2010 Aile Oyuncu 4.6 241
2010 Suç Oyuncu 7.7 15,458
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,393
2009 Suç Oyuncu 5.7 6,552

Yabancı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,130

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.8 825
2006 Komedi Oyuncu 6.1 1,949

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Oyuncu 7.4 212,152
2005 Dram Oyuncu 7.1 497

Karanlık Saatler
2005 Korku Oyuncu 6.0 5,150

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Oyuncu 5.3 6,487

Kabus
2003 Dram Oyuncu 5.0 20,127
2003 Biyografi Oyuncu 5.8 606
2003 Dram Oyuncu 6.2 500
2003 Macera Oyuncu 7.6 408
2002 Dram Oyuncu 5.8 25

Brianın şarkısı
2001 Dram Oyuncu 6.8 1,342

Sakın Konuşma
2001 Suç Oyuncu 6.3 46,085

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Oyuncu 7.9 1,937

Kamyonlar
1997 Korku Oyuncu 3.9 2,709
1997 Komedi Oyuncu 6.2 300
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,476
1997 Dram Oyuncu 7.6 778
1995 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,148
1993 Dram Oyuncu 6.7 2,363
1992 Dram Oyuncu 7.7 1,461
1990 Dram Oyuncu 6.1 324
1988 Suç Oyuncu 5.7 3,296
1986 Biyografi Oyuncu 5.4 998
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019