Giriş Kayıt
Angelo Dessy

Angelo Dessy (75)


Oyuncu

Angelo Dessy, 10 Temmuz 1907 Alghero, Sardinia, İtalya doğumlu oyuncu.

Touchez pas au grisbi (1954) yapımıyla biliniyor.

Angelo Dessy, 17 Ocak 1983 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1907
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 1983
Doğum Yeri: Alghero, Sardinia, İtalya
Diğer Bir İsmi: Angelo Desideri | Angelo Dessj | Carlo Dessy | Jam
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 67 Western Oyuncu 4.8 28
1970 63 Aksiyon Oyuncu 5.8 145
1969 62 Western Oyuncu 5.7 137
1964 57 Oyuncu 5.8 93
1954 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,929
1953 46 Suç Oyuncu 5.5 94
1953 46 Dram Oyuncu    
1952 45 Macera Oyuncu 4.4 10
1951 44 Western Oyuncu 4.7 20
1948 41 Dram Oyuncu 6.9 102
1942 35 Komedi Oyuncu 5.9 15
1940 33 Dram Oyuncu 6.4 14
1940 33 Dram Oyuncu 6.2 157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019