Giriş Kayıt
Brigitte Lahaie

Brigitte Lahaie (67)


Oyuncu

Brigade Van Meerhaegue, 12 Ekim 1955 Tourcoing, Nord, Fransa doğumlu oyuncu.

Calvaire (2004), Fascination (1979), La nuit des traquées (1980), Faceless (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brigade Van Meerhaegue
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1955
Doğum Yeri: Tourcoing, Nord, Fransa
Diğer Bir İsmi: Brigitte Bordeaux | Brigitte Deslages | B. Lahaye 
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Yetişkin Oyuncu 6.0 60
2016 61 Aksiyon 2.4 38
2014 59 Belgesel Oyuncu 5.1 13
2011 56 Belgesel Oyuncu 7.2 27

Annemi Suçla
2009 54 Dram Oyuncu 5.7 397
2004 49 Dram Oyuncu 6.1 12,845
2002 47 Korku Oyuncu 4.6 550
1999 Belgesel Oyuncu 8.1 55

İki Yetim Vampir
1997 42 Dram Oyuncu 5.0 767

Henry Ve June
1990 35 Biyografi Oyuncu 6.3 13,522
1987 32 Korku Oyuncu 5.8 1,658
1986 31 Suç Oyuncu 4.5 255
1986 31 Komedi Oyuncu 5.1 55
1986 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 272
1985 30 Suç Oyuncu 5.7 250
1985 30 Dram Oyuncu 4.7 186
1984 29 Belgesel Oyuncu 6.1 119
1983 28 Komedi Oyuncu 4.6 227
1983 28 Komedi Oyuncu 4.7 196
1982 27 Yetişkin Oyuncu    
1982 27 Komedi Oyuncu 4.9 219
1981 26 Romantik Oyuncu 7.1 13,648

Örnek Mücadele
1981 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,889
1980 25 Komedi Oyuncu 4.4 362

Küçük Kız Öğrenciler
1980 25 Yetişkin Oyuncu 6.5 350
1980 25 Komedi Oyuncu 6.2 287
1980 25 Komedi Oyuncu 6.6 2,831
1980 25 Korku Oyuncu 5.6 1,796
1980 25 Macera Oyuncu 4.6 506
1979 24 Suç Oyuncu 7.9 4,128
1979 24 Komedi Oyuncu 5.0 476
1979 24 Suç Oyuncu 4.4 74
1979 24 Macera Oyuncu 4.2 201
1979 24 Yetişkin Oyuncu 5.5 123
1979 24 Korku Oyuncu 6.0 3,170
1978 23 Dram Oyuncu 4.2 103

The Raisins of Death
1978 23 Korku Oyuncu 6.1 2,562
1978 23 Komedi Oyuncu 4.4 67
1978 23 Yetişkin Oyuncu 6.1 133
1978 23 Yetişkin Oyuncu 4.2 159
1978 23 Yetişkin Oyuncu 5.8 105
1977 22 Yetişkin Oyuncu 6.5 269
1970 15 Macera Oyuncu 3.7 183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023