Giriş Kayıt
Thérèse DePrez

Thérèse DePrez


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Thérèse DePrez, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Siyah Kuğu (2010), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Sensiz Olmaz (2000), Kirli Para (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Therese DePrez | Therèsé DePrez | Thèrése DePrez |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 133,451

Kardeşim İçin
2013 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 99,640

Lanetli Kan
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 97,940

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 105,711

Siyah Kuğu
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 653,821

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 7,686

Uluma
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.7 12,141

Dövüş
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.6 30,815

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Yapım Tasarımcısı 6.7 58,334
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 7,253

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 40,596

Arayış
2006 Gizem Yapım Tasarımcısı 4.7 11,198
2006 Komedi 5.2 310

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi 7.3 33,588

Karanlık Su
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 57,166

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 14,761

Görkemli Hayatım
2003 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.4 45,754
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 2.8 4,896

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 192,776
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.8 29,887

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 159,262
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 6.7 34,271

Korkunç Politika
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 77,125

Mutluluk (I)
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 62,989
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,855

Sonuna Kadar
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 1,754
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.6 6,076
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 5,046

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 15,085

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 13,099
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 1,468

Sıradan Erkekler
1992 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 3,799
1992 Korku Sanat Yönetmeni 5.8 585
1992 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 1,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019