Giriş Kayıt
David Denney

David Denney


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Denney, oyuncu, yapımcı, senarist.

Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 5.8 2,194
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 2,197
1995 Dram Oyuncu 7.3 1,608
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 14,001
1989 Komedi Oyuncu 6.0 749
1988 Korku Oyuncu 4.8 334
1987 Komedi Oyuncu 5.3 464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019