Giriş Kayıt
Marie Denarnaud

Marie Denarnaud (46)


Oyuncu

Marie Denarnaud, 01 Ocak 1978 Fransa doğumlu oyuncu.

Slalom (2020), Evlatlık (2011), İhanet Oyunları (2008), Les corps impatients (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1978
Doğum Yeri: Fransa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.3 7
2022 44 Dram Oyuncu 7.7 160
2022 44 Komedi Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 7.5 210
2020 42 Dram Oyuncu 6.6 2,227
2019 41 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 14

Ateşle Oynayanlar
2018 40 Dram Oyuncu 5.6 685
2018 40 Dram Oyuncu 6.4 198
2018 40 Dram Oyuncu 7.0 7,068
2018 40 Kısa Metraj Oyuncu    
2017 39 Oyuncu 6.5 288
2017 39 Dram Oyuncu 5.7 612
2017 39 Dram Oyuncu 6.8 65
2017 39 Suç Oyuncu 4.3 61
2016 38 Biyografi Oyuncu 5.6 1,606
2015 37 Dram Oyuncu 6.1 389
2014 36 Dram Oyuncu 6.0 229
2014 Komedi Oyuncu 6.2 87

Nefes
2014 36 Dram Oyuncu 7.0 7,844
2013 Suç Oyuncu 7.1 152
2013 35 Belgesel Oyuncu 6.8 40
2012 34 Dram Oyuncu 4.9 88
2012 34 Oyuncu 6.0 18

Evlatlık
2011 33 Dram Oyuncu 6.7 1,640
2010 Dram Oyuncu 7.7 29

İhanet Oyunları
2008 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 986
2007 Oyuncu 7.4 18
2007 Komedi Oyuncu 8.1 277
2005 27 Komedi Oyuncu 6.5 648
2005 27 Komedi Oyuncu 4.6 331
2003 25 Dram Oyuncu 6.0 616

Benim Karım Aktris
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 3,744
2001 23 Komedi Oyuncu 7.0 2,482
1994 Oyuncu 4.5 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024