Giriş Kayıt
Füsun Demirel

Füsun Demirel (66)


Oyuncu

Füsun Demirel, 01 Ocak 1958 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu.

Züğürt Ağa (1985), Uçurtmayı Vurmasınlar (1989), Yalan Dünya (2012), Aaahh Belinda (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Boyu: 1.60 m
7.4 (25 Oy)
  • Currently 148.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 64 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.9 102
2022 Dram Oyuncu 6.3 2,620
2021 Dram Oyuncu 6.8 299
2021 63 Dram Oyuncu    
2021 63 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu    
2020 62 Komedi Oyuncu    
2019 61 Komedi Oyuncu    
2019 61 Dram Oyuncu 6.4 1,224
2019 Komedi Oyuncu 2.3 14
2018 60 Oyuncu 3.9 501
2018 60 Komedi Oyuncu 4.2 242
2017 59 Dram Oyuncu 6.0 2,835
2017 59 Dram Oyuncu 6.7 543
2016 58 Komedi Oyuncu    
2016 58 Komedi Oyuncu 3.7 216
2016 58 Komedi Oyuncu 5.4 187

Madımak: Carina'nın Günlüğü
2015 57 Dram Oyuncu 6.1 311
2015 57 Komedi Oyuncu 3.1 304
2015 57 Dram Oyuncu 6.5 190
2015 57 Komedi Oyuncu 5.9 3,602
2012 Komedi Oyuncu 7.2 7,355
2010 52 Komedi Oyuncu 5.9 595

11\'e 10 Kala
2009 51 Dram Oyuncu 7.2 2,821
2009 Komedi Oyuncu 4.7 95
2007 Dram Oyuncu 6.4 168
2007 49 Dram Oyuncu 6.6 130
2007 Komedi Oyuncu 4.7 45
2006 Komedi Oyuncu 4.2 177
2005 47 Dram Oyuncu 6.2 3,173
2004 Komedi Oyuncu 4.8 15
2001 43 Dram Oyuncu 7.6 1,813
2001 43 Kısa Metraj Oyuncu    
2000 42 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 11
1999 41 Oyuncu 6.6 47
1998 40 Dram Oyuncu 6.6 232
1998 40 Oyuncu 6.5 49
1997 Komedi Oyuncu 8.1 2,856
1996 Dram Oyuncu 8.8 953
1995 37 Dram Oyuncu 6.6 92
1995 37 Oyuncu 5.8 86
1995 Komedi Oyuncu    
1994 36 Tarihi Oyuncu 9.2 2,772
1994 Romantik Oyuncu 6.9 418
1993 35 Dram Oyuncu 5.8 12
1991 33 Dram Oyuncu 7.2 175
1991 33 Oyuncu 4.9 34
1990 32 Dram Oyuncu 6.9 329
1990 32 Oyuncu 6.7 204
1990 32 Oyuncu 6.3 1,152
1990 32 Dram Oyuncu 7.1 92
1990 32 Dram Oyuncu 6.4 87
1989 31 Oyuncu    
1989 31 Suç Oyuncu 8.3 7,159
1988 30 Oyuncu 6.8 154
1987 29 Komedi Oyuncu 6.7 2,753
1986 28 Komedi Oyuncu 7.8 3,559
1986 28 Dram Oyuncu 5.4 118
1986 28 Komedi Oyuncu 7.4 862
1986 28 Dram Oyuncu 4.8 19
1985 27 Komedi Oyuncu 8.7 16,333
1985 27 Dram Oyuncu 6.5 285
1984 26 Dram Oyuncu 6.9 688
1984 26 Dram Oyuncu 6.1 206
1984 26 Dram Oyuncu 5.6 150
1982 24 Oyuncu 6.3 99
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024