Giriş Kayıt
Raphaël Delpard

Raphaël Delpard


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Raphaël Delpard, Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Raphaël Delpar | Delpard | Monsieur Delpart | Raph
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Oyuncu 6.5 1,595
1987 Komedi Oyuncu 6.0 772

Acımasız Adalet
1981 Dram Oyuncu 6.1 195
1980 Fantastik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 597
1974 Kısa Metraj Oyuncu    

Aci mücadele
1971 Gerilim Senarist
Oyuncu
6.3 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024