Giriş Kayıt
Melissa DeLizia

Melissa DeLizia (38)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Melissa DeLizia, 16 Şubat 1981 Silver Spring, Maryland, ABD doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

Sanal Hayatlar (2012), Karda Bir Beyaz Kuş (2014), Drunk History (2013), Kristy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1981
Doğum Yeri: Silver Spring, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Melisaa DeLizia
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Dram Casting 5.9 325
2017 36 Romantik Oyuncu Yönetmeni 5.7 6,672

Noel Prensi
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 12,158
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 456
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 501
2016 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.3 109
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,105
2015 34 Gizem Oyuncu Yönetmeni 4.5 738
2014 33 Dram Casting 5.8 2,794

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 33 Dram Casting 6.4 25,543
2014 33 Korku Casting 5.9 6,557
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.8 7,764

Dünya Savaşı Z
2013 32 Aksiyon Casting 7.0 558,144
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 4,034
2013 Komedi Casting 7.3 5,296
2013 Komedi Casting 5.5 600

Kanıt
2013 32 Korku Casting 5.4 6,516

Sanal Hayatlar
2012 31 Dram Casting 7.5 70,343
2011 30 Macera Casting 6.5 136
2010 29 Aile Casting 5.9 260
2010 Dram Casting 6.3 680
2009 28 Dram Casting 6.5 400
2009 28 Dram Casting 6.3 309
2009 Aksiyon Casting 4.2 1,876
2009 Aksiyon Casting 3.5 648
2009 28 Aile Casting 7.0 845
2009 28 Western Casting 6.9 1,142
2009 28 Komedi Casting 4.6 97
2009 Aksiyon Casting 4.2 133
2008 27 Aile Casting 6.2 457

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Casting 6.4 50,069

Gerçek Suç
1995 14 Suç Oyuncu 5.3 2,038
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019