Giriş Kayıt
Diane Delano

Diane Delano (67)


Oyuncu

Diane Allie Delano, 29 Ocak 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Boş Zaman (2022), Death to the Supermodels (2005), (2004) Kadın Avcıları (2004), (2003) Kabus Gecesi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Diane Allie Delano
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Diana Delano | Vanessa A. Hudgens
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boş Zaman
2022 65 Komedi Oyuncu 5.0 19,622
2020 Macera Oyuncu 7.5 9,326
2019 Komedi Oyuncu 8.1 14,329
2013 Suç Oyuncu 7.6 20,404
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 7,695
2010 53 Animasyon Oyuncu 6.9 3,162
2007 50 Dram Oyuncu 6.4 331

Bir Gece Vakti
2006 49 Dram Oyuncu 5.9 856

Lanetli Ada
2006 49 Korku Oyuncu 3.8 71,638
2006 49 Komedi Oyuncu 2.2 5,209
2005 48 Komedi Oyuncu 2.4 2,246
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,803
2005 Komedi Oyuncu 6.2 17,701

Kadın Avcıları
2004 47 Komedi Oyuncu 6.2 109,096

Kabus Gecesi 2
2003 46 Korku Oyuncu 5.7 70,884
2003 Dram Oyuncu 7.1 9,522
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 38,263
2003 46 Dram Oyuncu 6.4 1,126
2003 46 Komedi Oyuncu 7.2 29,593
2001 Komedi Oyuncu 7.1 2,588
1999 Komedi Oyuncu 7.4 6,876
1998 41 Komedi Oyuncu 3.4 433
1998 Komedi Oyuncu 3.9 5,176
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,783

Vahşi Nehir
1994 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 50,377
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 12,575

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,123

Dönüşüm
1992 35 Korku Oyuncu 5.3 24,684
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 38,640

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.4 21,954
1989 Oyuncu 6.5 3,203
1988 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 12,471
1986 29 Dram Oyuncu 3.8 783
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,528
1983 26 Biyografi Oyuncu 6.7 1,595
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film