Giriş Kayıt
George Dega

George Dega


Oyuncu

George Dega, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Koşu
1976 Gerilim Oyuncu 7.5 53,033
1974 Fantastik Oyuncu 4.7 678

Sevgili lili
1970 Dram Oyuncu 6.1 1,825
1969 Dram Oyuncu 5.7 351
1966 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,558

Hayâl ve Hakikat
1966 Dram Oyuncu 5.2 913
1966 Dram Oyuncu 7.0 1,784
1966 Komedi Oyuncu 5.6 378

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,549
1965 Komedi Oyuncu 6.0 1,386
1964 Biyografi Oyuncu 6.8 3,093
1963 Komedi Oyuncu 6.4 1,056
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019