Giriş Kayıt
Antonin Dedet

Antonin Dedet


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni

Antonin Dedet, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni.

Aşkın Yaşı Yok (2009), Durum (2011), Transit (2018), The 11 Commandments (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.0 3,839
2017 Dram Yapımcı 7.0 440
2016 Aile Yapımcı 5.9 10
2015 Dram Yapımcı 5.4 15
2015 Belgesel Yapımcı 7.5 8
2015 Dram Yapımcı 6.8 231
2015 Dram Yapımcı 3.2 106
2015 Dram Yapımcı 6.1 44
2014 Yapımcı 6.5 328

Batıya Yolculuk
2014 Yapımcı 6.8 665
2014 Müzikal Yapımcı 6.6 96
2013 Dram Yapımcı 7.3 1,015
2013 Belgesel Yapımcı 6.5 11
2013 Dram Yapımcı 6.3 22
2013 Dram Yapımcı    

Pas ve Kemik
2012 Dram Yapımcı 7.5 59,353
2012 Dram Yapımcı 6.0 44

Anne
2012 Dram Yapımcı 6.4 70
2012 Dram Yapımcı 6.4 163

Öldür Beni
2012 Dram Yapımcı 5.7 213
2011 Dram Yapımcı 5.5 256

Sıcak Hava Dalgası
2011 Dram Yapımcı 6.1 294

Durum
2011 Dram Yapımcı 5.8 7,087

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Yapımcı 6.3 44,364

Yeraltı Peygamberi
2009 Suç Yapımcı 7.9 88,601
2008 Dram Yapımcı 5.9 35
2006 Dram Yapımcı 5.6 1,194

Venüs ve Fleur
2004 Dram 6.0 250
2004 Dram Yapımcı 6.4 440
2004 Dram 0 6.4 498

The 11 Commandments
2004 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,097

Ödeşme
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 803
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
7.3 307
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 519
2000 Komedi 0 6.1 322
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 4,135
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 508
1998 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.6 532

İkili Takım
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 29,453

Nenette ile Boni
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
7.0 1,236

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 5,140
1995 Komedi 0 7.2 5,521

Damdaki süvari
1995 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.1 5,387
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019