Giriş Kayıt
David DeCoteau

David DeCoteau (62)


Yönetmen, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Senarist

David Gerardo DeCoteau, 05 Ocak 1962 Portland, Oregon, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, görüntü yönetmeni, senarist.

Puppet Master II (1990), Puppet Master 3 (1991), Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama (1988), Trancers II (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Gerardo DeCoteau
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1962
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Julian Breen | Ellen Cabot | Richard Chasen | Davi
Burcu: Oğlak
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gizem Yönetmen 7.1 30
2022 Gerilim Yönetmen 5.0 11
2021 Dram Yönetmen 4.9 153
2021 Gerilim Yönetmen 4.8 31
2020 Gerilim Yönetmen 4.3 205
2020 Gerilim Yönetmen 6.3 49
2020 Dram Yönetmen 6.1 90
2019 Aile Yönetmen 5.2 143
2019 Dram Yönetmen 5.2 35
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.9 69
2019 Gerilim Yönetmen 5.0 113
2019 Gerilim Yönetmen 4.3 349
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.7 119
2018 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
5.0 451
2018 56 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.4 409
2018 56 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.8 271
2018 56 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.1 126
2017 55 Belgesel Oyuncu 4.7 160
2017 Yönetmen
Yapımcı
5.0 265

Felaket Sanatçı
2017 55 Biyografi Oyuncu 7.3 164,169
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.1 379
2017 55 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
2.2 144
2017 55 Korku 3.2 246
2017 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
5.1 571
2017 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
4.4 292
2016 54 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.0 668
2016 54 Korku Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.3 247
2016 Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.8 63
2016 54 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
2.8 49
2016 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.2 310
2016 54 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.2 100
2016 54 Komedi Oyuncu 3.6 347
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.7 468
2015 53 Komedi Oyuncu 3.6 496
2014 52 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
1.5 333
2014 52 Korku Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
1.3 312
2014 52 Korku Oyuncu 4.9 471
2014 52 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
4.3 152
2014 52 Western Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
4.8 476
2014 52 Gerilim Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
3.3 166
2014 52 Korku Yapımcı
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
2.2 175
2014 52 Macera 5.2 151
2013 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
3.5 188
2013 51 Aile Yapımcı
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
3.4 129
2013 51 Aile Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
2.4 232
2013 51 Komedi Kameraman 4.4 169
2013 51 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
2.2 194
2013 51 Aile Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
2.4 192
2013 51 Aile Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
2.1 1,777
2013 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
2.4 1,815

Ben Divine
2013 51 Belgesel Oyuncu 7.5 3,124
2012 50 Gerilim Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
3.9 53
2012 50 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
2.1 199
2012 50 Korku Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
2.3 792
2012 50 Korku Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yapımcı
1.8 163
2012 50 Aile Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
2.4 547
2011 49 Belgesel 8.1 771
2011 49 Belgesel Oyuncu 6.7 359
2011 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.9 96
2010 48 Fantastik Yönetmen 4.1 1,840
2009 47 Korku Yönetmen 2.8 481
2009 47 Bilim-Kurgu Yönetmen 3.0 79
2009 47 Korku Yönetmen 2.8 328
2008 46 Gerilim Yönetmen 3.5 199
2008 46 Belgesel Oyuncu 8.7 71
2008 46 Belgesel 7.0 598
2008 46 Korku Yapımcı
Yönetmen
3.1 598
2007 45 Tarihi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
2.9 230
2007 45 Korku Yönetmen 2.6 1,755
2005 43 Dram Yönetmen 2.8 343

Deliler Evi
2004 42 Korku 5.4 6,953
2004 42 Korku Yönetmen 2.7 740
2002 40 Aksiyon Yönetmen 2.9 772
2002 40 Fantastik Yapımcı
Yönetmen
3.5 726
2001 39 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.6 1,101

Şeytanın Tohumları
2001 39 Korku Sesler
Yapımcı
Yönetmen
Çeşitli
3.6 1,258
2000 Korku Yönetmen 3.4 724
1999 37 Macera Yönetmen 3.7 2,764
1999 37 Korku Yapımcı
Yönetmen
2.1 1,396
1998 36 Korku Yönetmen 4.0 712
1998 36 Korku Yönetmen 4.0 3,133
1998 36 Korku Yönetmen 3.7 432
1997 35 Bilim-Kurgu Yönetmen 2.5 711
1997 35 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 514
1993 31 Korku Kameraman 3.1 421
1993 31 Komedi Yönetmen
Oyuncu
3.6 1,215
1993 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
Yapım Tasarımcısı
4.9 114
1992 30 Korku Yapımcı 4.7 115

Puppet Master 3
1991 29 Fantastik Yönetmen
Yapımcı
5.9 5,443
1991 29 Korku Oyuncu
Yapımcı
3.2 255
1991 29 Aksiyon Yapımcı 5.4 2,493

Sabun Köpüğü
1991 29 Komedi Sesler 6.6 17,638
1991 29 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,169
1991 29 Komedi Sesler 5.8 12,791
1990 Fantastik Yapımcı 5.3 6,121
1990 28 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 122
1990 Korku Yapımcı 4.9 1,383
1990 Komedi Yapımcı 5.3 489
1989 27 Aksiyon Yapımcı 4.1 362
1989 27 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.1 585
1989 27 Komedi Yapımcı 4.9 324
1989 27 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.3 220
1989 27 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.1 420
1989 27 Korku Yönetmen
Yapımcı
4.1 657
1989 27 Korku Yapımcı 2.9 265
1988 26 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.0 1,868
1988 26 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.9 4,885

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 23 Aksiyon Sesler 6.4 13,862
1985 23 Komedi Sesler 6.6 623
1985 23 Aksiyon Çeşitli 6.0 5,924

Tutku Suçları
1984 22 Dram Çeşitli 6.4 8,520
1984 22 Aksiyon Çeşitli 5.8 4,573
1982 20 Dram Çeşitli 6.9 3,595

New York'tan Kaçış
1981 19 Aksiyon Çeşitli 7.1 157,355

Uzayda Terör
1981 19 Aksiyon Çeşitli 5.0 8,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024