Giriş Kayıt
David de Vries

David de Vries (65)


Oyuncu

David de Vries, 28 Ağustos 1958 Binghampton, New York, ABD doğumlu oyuncu.

İkili Oyun (2008), (2016) The Founder (2016), (1989) No Holds Barred (1989), (1986) King Kong Yaşıyor (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Binghampton, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: David De Vries | David DeVries | David Devries | D
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.4 3,158
2022 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,087
2022 64 Biyografi Oyuncu 7.2 15,431
2022 Komedi Oyuncu 6.7 190
2021 Dram Oyuncu 8.6 79,339
2021 Komedi Oyuncu 6.2 2,049
2020 62 Dram Oyuncu 6.7 46,774
2019 61 Biyografi Oyuncu 7.5 98,496
2018 60 Dram Oyuncu 6.4 3,041
2017 59 Gerilim Oyuncu 6.8 47
2017 Dram Oyuncu 6.8 684
2016 58 Biyografi Oyuncu 7.2 179,500
2016 Romantik Oyuncu 6.6 2,723

Hesaplaşma
2016 58 Aksiyon Oyuncu 7.3 324,854
2015 57 Dram Oyuncu 5.9 9,126

Elçiyi Öldür
2014 56 Biyografi Oyuncu 6.9 48,886
2014 Dram Oyuncu 8.4 35,470
2013 Komedi Oyuncu 7.8 25,741
2012 Dram Oyuncu 7.7 27,596

İkili Oyun
2008 50 Komedi Oyuncu 6.0 33,521
2006 48 Dram Oyuncu 5.9 1,873

Unutulmaz Titanlar
2000 42 Biyografi Oyuncu 7.8 233,260
1993 35 Aksiyon Oyuncu 4.2 54,648
1991 33 Komedi Oyuncu 5.0 537
1989 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 7,024

King Kong Yaşıyor
1986 28 Aksiyon Oyuncu 3.9 6,902
1983 25 Komedi Oyuncu 5.2 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film