Giriş Kayıt
Christian De Sica

Christian De Sica (73)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Christian De Sica, 05 Ocak 1951 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Borotalco (1982), Il principe abusivo (2013), Vacanze di Natale (1983), Poveri ma Ricchi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1951
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.4 20
2022 71 Komedi Oyuncu 5.7 453
2022 71 Aksiyon Oyuncu 3.2 56
2021 70 Komedi Oyuncu    
2021 70 Komedi Oyuncu    
2020 69 Komedi Oyuncu    
2019 68 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.0 58
2018 67 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.5 635
2017 66 Komedi Oyuncu 5.2 700
2016 65 Komedi Oyuncu 6.1 1,420
2016 65 Komedi Oyuncu 5.6 216
2014 63 Komedi Oyuncu 5.0 482
2014 Komedi Oyuncu 8.1 25,937
2013 62 Komedi Oyuncu 4.1 638
2013 Komedi Oyuncu 6.7 37
2013 62 Komedi Oyuncu 5.3 1,873
2012 61 Komedi Oyuncu 4.7 454
2012 61 Dram Oyuncu 5.4 659
2010 59 Komedi Oyuncu 3.3 844

Turist
2010 59 Aksiyon Oyuncu 6.0 256,786
2010 59 Komedi Oyuncu 5.8 433
2009 58 Komedi Oyuncu 3.8 830

Horton
2008 57 Animasyon Çeşitli 6.8 150,519
2008 57 Komedi Oyuncu 4.4 1,203
2007 56 Komedi Oyuncu 4.1 1,243
2005 54 Komedi Oyuncu 4.1 1,812
2003 52 Komedi Oyuncu 3.6 1,723
2001 50 Komedi Oyuncu 4.5 1,106
1994 43 Fantastik Oyuncu 3.6 1,702
1992 41 Komedi Oyuncu 4.6 443
1989 38 Komedi Oyuncu 5.6 757
1984 33 Komedi Oyuncu 5.6 843
1983 32 Komedi Oyuncu 6.1 1,586
1983 32 Komedi Oyuncu 6.1 1,113
1982 31 Komedi Oyuncu 6.9 2,595
1981 30 Komedi Oyuncu 4.5 228
1975 24 Komedi Oyuncu 6.1 230
1974 23 Komedi Oyuncu 5.4 163
1973 22 Dram Oyuncu 7.5 982
1972 21 Biyografi Oyuncu 7.0 636
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film