Giriş Kayıt
Aldo De Scalzi

Aldo De Scalzi (66)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Aldo De Scalzi, 23 Ocak 1957 Genoa, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı.

Hamam (1997), Diabolik (2021), Harem Suare (1999), Ateş Hattı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1957
Doğum Yeri: Genoa, İtalya
Diğer Bir İsmi: Pivio & Aldo De Scalzi
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 65 Suç Müzik    
2022 65 Komedi Müzik 6.6 19
2022 65 Komedi Müzik 4.7 337
2021 64 Suç Müzik 6.0 3,102
2021 64 Komedi Müzik    
2020 63 Dram Müzik 6.2 645
2019 62 Müzikal Müzik 5.2 216

Sevda ve Kurşunlar
2017 60 Komedi Müzik 6.5 1,222
2017 60 Dram Müzik 5.4 266
2016 Aksiyon Müzik 7.1 43
2015 58 Korku Müzik 4.5 86
2015 58 Komedi Müzik 5.4 32
2015 58 Dram Müzik 5.9 178
2014 57 Belgesel Müzik
Müzik
6.8 338
2012 55 Gerilim Müzik
Müzik
5.5 2,410
2012 55 Komedi Müzik 5.4 1,162
2012 Biyografi Müzik 6.3 28
2011 54 Belgesel Yapımcı
Müzik
5.2 6
2011 54 Komedi Müzik 5.7 1,243
2011 54 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 817
2011 54 Komedi Müzik 2.0 1,285
2011 54 Komedi Müzik 6.1 446
2009 Biyografi Müzik 5.6 201
2009 52 Dram Müzik 4.4 1,375

Yapabiliriz
2008 51 Komedi Müzik 7.5 1,778
2008 Dram Müzik 6.9 10
2008 51 Komedi Müzik 6.0 359
2008 Müzik 6.4 476

Maradona - Tanri'nin eli
2007 50 Biyografi Müzik 5.6 711

Günler ve Bulutlar
2007 50 Dram Oyuncu 6.9 1,644
2007 50 Bilim-Kurgu Müzik 5.6 325
2007 50 Komedi Müzik 5.1 296
2006 49 Komedi Müzik 6.5 433
2006 49 Dram Müzik 8.0 28

The Stone Merchant
2006 49 Dram Müzik 4.3 1,003
2006 Komedi Müzik 7.8 641
2005 48 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.5 460
2005 Komedi Müzik 6.8 55
2004 47 Komedi Müzik 6.5 1,096

Ateş Hattı
2002 45 Dram Müzik 7.1 1,924

Benimle Evlenir Misin?
2002 45 Komedi Müzik 6.5 1,228
2001 44 Gerilim Müzik 3.2 297
2001 44 Komedi Müzik 6.1 242
2000 Aksiyon Müzik 6.3 303
1999 42 Dram Müzik 6.1 2,978
1998 41 Komedi Müzik 6.0 656
1998 41 Suç Müzik 6.9 1,126
1997 40 Dram Müzik 6.8 6,838
- Komedi Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023