Giriş Kayıt
Paul De Meo

Paul De Meo


Senarist, Yapımcı

Paul De Meo, senarist, yapımcı.

Roket Adam (1991), The Flash (1990), Trancers (1984), Company of Heroes (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul DeMeo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Senarist 5.1 5,520
2013 Aksiyon Senarist 8.3 2,851
2011 Bilim-Kurgu Senarist 5.1 3,572
2002 Aksiyon Senarist 4.3 398
1999 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 1,893
1999 Suç Senarist 6.1 910
1994 Aksiyon Senarist 4.8 587
1994 Aksiyon Senarist 5.1 654
1994 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 1,386
1992 Aksiyon Senarist 5.5 1,002
1992 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 118
1992 Aksiyon Yapımcı 7.5 344
1991 Aksiyon Senarist 5.4 1,631

Roket Adam
1991 Aksiyon Senarist 6.4 49,000
1990 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.2 5,833
1990 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.8 1,248
1989 Korku Senarist 5.2 1,907
1988 Fantastik Senarist 6.7 158
1987 Aksiyon Senarist 6.5 82
1986 Aksiyon Senarist 4.7 1,690
1985 Savaş Senarist
Yapımcı
5.3 1,311
1984 Aksiyon Senarist 6.1 4,851
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019