Giriş Kayıt
Alfonso de la Vega

Alfonso de la Vega


Oyuncu

Alfonso de la Vega, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joe Delany
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Şeytan Adam
1975 Western Oyuncu 5.7 531
1973 Western Oyuncu 6.2 19
1973 Korku Oyuncu 6.1 582
1973 Korku Oyuncu 4.8 631

Silaha Karşı Karate
1973 Aksiyon Oyuncu 5.8 717
1971 Aksiyon Oyuncu 5.5 116

Sartana'nın Acı İntikamı
1970 Western Oyuncu 6.6 559
1970 Dram Oyuncu 6.3 474
1969 Western Oyuncu 4.5 28
1968 Macera Oyuncu 5.8 184

Ölüler Sayılmaz
1968 Western Oyuncu 6.4 107

Hürriyet Fedaileri
1967 Aksiyon Oyuncu 6.2 19

Django, Asi Haydut
1966 Western Oyuncu 5.7 315
1966 Oyuncu    
1966 Western Oyuncu 5.5 25
1966 Aksiyon Oyuncu 5.7 141
1964 Western Oyuncu 4.8 20
1964 Western Oyuncu 4.9 66
1964 Western Oyuncu 5.3 55
1955 Dram Oyuncu 3.4 7
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019