Giriş Kayıt
Dido De La Paz

Dido De La Paz


Oyuncu

Dido De La Paz, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dido Del Paz | Dido Dela Paz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2018 Oyuncu 7.6 25
2018 Dram Oyuncu 7.6 37
2017 Korku Oyuncu 3.2 61
2017 Dram Oyuncu 7.6 154
2016 Oyuncu 5.7 103
2015 Aksiyon Oyuncu 5.0 150
2012 Suç Oyuncu 6.6 1,207
2010 Dram Oyuncu 5.9 52
2010 Suç Oyuncu 8.1 167
2009 Dram Oyuncu 5.7 11

Servis
2008 Dram Oyuncu 6.2 1,270
2008 Dram Oyuncu 6.4 68
2006 Dram Oyuncu 6.1 261
2004 Dram Oyuncu 7.4 78
2004 Dram Oyuncu 8.0 250
2003 Dram Oyuncu 8.0 485
2002 Dram Oyuncu 7.3 208
1996 Dram Oyuncu 2.5 114
1994 Gerilim Oyuncu 4.9 319
1991 Dram Oyuncu 8.5 59
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019