Giriş Kayıt
Joel de la Fuente

Joel de la Fuente


Oyuncu

Joel de la Fuente, oyuncu.

Melissa Bowen ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yüksek Şatodaki Adam (2015), Hemlock Grove (2013), Space: Above and Beyond (1995), Julia (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joel De La Fuente
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Oyuncu 7.8 10,078
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 4.8 270
2019 Suç Oyuncu 7.8 32,240
2018 Dram Oyuncu 7.0 90,960

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,232
2016 Komedi Oyuncu 7.1 22,417
2015 Komedi Oyuncu 5.6 3,343

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 110,677
2014 Korku Oyuncu 4.6 1,835

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 279,027
2013 Korku Oyuncu 7.0 42,564
2012 Dram Oyuncu 5.2 1,064
2011 Dram Oyuncu 6.6 53

Kader Ajanları
2011 Romantik Oyuncu 7.0 269,919
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,549
2009 Dram Oyuncu 6.6 9,456

Risk Almak
2009 Dram Oyuncu 7.4 14,751

Mistik Olay
2008 Dram Oyuncu 5.0 216,250
2008 Dram Oyuncu 6.7 655

Gizli İlişkiler
2005 Dram Oyuncu 6.8 4,830
2004 Komedi Oyuncu 4.9 276
2002 Dram Oyuncu 6.5 3,929
2002 Suç Oyuncu 7.9 211
1999 Suç Oyuncu 8.1 124,220

Cennete Dönüş
1998 Dram Oyuncu 6.9 15,406
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 2,145
1995 Dram Oyuncu 7.8 8,653
1995 Komedi Oyuncu 6.4 1,996

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,561
1972 Macera Oyuncu 7.1 1,261
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024