Giriş Kayıt
Cecilia Dazzi

Cecilia Dazzi (54)


Oyuncu

Cecilia Dazzi, 17 Ekim 1969 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

La famiglia (1987), Scusa ma ti voglio sposare (2010), (2011) Ayin (2011), (2006) Timsah (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1969
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 54 Komedi Oyuncu 4.5 55
2014 Komedi Oyuncu 6.8 100
2014 Fantastik Oyuncu 8.2 69

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı
2013 44 Komedi Oyuncu 6.1 1,713

Bir Papamız Var
2011 42 Komedi Oyuncu 6.7 14,241
2011 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,387

Ayin
2011 42 Dram Oyuncu 6.0 102,304
2010 41 Komedi Oyuncu 5.4 2,103
2008 Komedi Oyuncu 7.4 42

Pardon! Seni Seviyorum
2008 39 Romantik Oyuncu 6.1 5,398
2007 38 Tarihi Oyuncu 6.8 55

Sel
2007 38 Aksiyon Oyuncu 4.8 7,136
2007 Komedi Oyuncu 8.6 4,394

Timsah
2006 37 Komedi Oyuncu 6.7 5,261
2006 Komedi Oyuncu 7.8 667
2004 35 Komedi Oyuncu 6.3 66,361

Benim Güzel Evim
2003 34 Dram Oyuncu 6.9 3,604
2000 31 Oyuncu 6.9 16
2000 Oyuncu 6.3 106
1999 30 Oyuncu    
1994 25 Biyografi Oyuncu 6.5 1,633
1987 18 Dram Oyuncu 7.4 2,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024