Giriş Kayıt
Glenn Davis

Glenn Davis


Senarist, Yapımcı

Glenn Davis, senarist, yapımcı.

V-Wars (2019), Alfred Hitchcock Presents (1989), Aftermath (2016), The Pinkertons (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist
Yapımcı
6.0 15,279
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 4,520
2014 Suç Senarist 6.6 878
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 38
2009 Suç Yapımcı 6.8 8,582
1989 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 3,282
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film