Giriş Kayıt
Lorne Davidson

Lorne Davidson (51)


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Lorne Davidson, 13 Şubat 1968 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu yapım yöneticisi, oyuncu.

Yıldız Geçidi Atlantis (2004), 88 Dakika (2007), Yıldız Geçidi: Evren (2009), Başka Bir Dünya (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1968
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi 0 6.7 9,843

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram 0 7.6 44,949

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 40 Aksiyon 0 7.5 21,374

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 40 Aksiyon 0 7.4 19,475

İsyan
2007 39 Aksiyon 0 6.7 13,808

88 Dakika
2007 39 Suç 0 5.9 71,806

Suikastçı
2007 39 Aksiyon 0 6.2 81,455

Kara Noel
2006 38 Korku 0 4.6 23,114

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi
0
8.1 57,491
2004 36 Yapım Yöneticisi 5.0 105

Kurtar Beni!
2004 36 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 43,258
2004 Dram 0 7.6 22,406

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 142,818

"Ölü Bölge"
2002 Dram 0 7.4 8,101
2002 34 Aksiyon 0 6.4 4,606
1999 Korku 0 7.0 1,469

Başka Bir Dünya
1997 29 Dram 0 7.5 30,242
1996 28 Korku 0 5.8 5,101
1994 26 Dram 0 6.1 559

Buz Cehennemi
1993 25 Aksiyon 0 5.1 873
1991 23 Aksiyon 0 5.4 3,212

Amerikalı Kuzenim
1985 17 Biyografi Oyuncu 6.4 528
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019