Giriş Kayıt
Jean-Pierre Darroussin

Jean-Pierre Darroussin (70)


Oyuncu

Jean-Pierre Daroussin, 04 Aralık 1953 Courbevoie, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Ölümsüz (2010), Umut Limanı (2011), Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun (2005), Aile Bağları (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jean-Pierre Daroussin
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1953
Doğum Yeri: Courbevoie, Hauts-de-Seine, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 70 Dram Oyuncu 7.7 32
2023 70 Dram Oyuncu    
2022 69 Komedi Oyuncu    
2022 69 Komedi Oyuncu    
2021 68 Komedi Oyuncu 5.7 280
2020 67 Dram Oyuncu 5.3 7
2019 66 Dram Oyuncu 6.6 944
2019 66 Dram Oyuncu 6.4 986
2018 65 Komedi Oyuncu 6.0 449

Deniz Kıyısındaki Ev
2017 64 Dram Oyuncu 6.5 1,812
2017 64 Biyografi Oyuncu 7.1 3,881
2016 63 Dram Oyuncu 6.4 1,310
2015 Dram Oyuncu 8.7 14,377
2015 62 Suç Oyuncu 6.3 405
2014 61 Oyuncu 5.9 771
2014 61 Dram Oyuncu 5.5 368
2014 61 Komedi Oyuncu 6.4 1,038
2013 60 Dram Oyuncu 6.4 230
2013 60 Komedi Oyuncu 5.5 474
2013 60 Dram Oyuncu 6.8 1,178
2013 60 Dram Oyuncu 6.7 1,173
2013 60 Animasyon Oyuncu 6.9 43
2012 59 Dram Oyuncu 6.6 138
2011 58 Dram Oyuncu 6.7 826

Umut Limanı
2011 58 Komedi Oyuncu 7.2 23,687

Günaydın
2011 58 Dram Oyuncu 6.6 586

Kilimanjaro' nun Karları
2011 58 Dram Oyuncu 7.2 4,102

Kuyucunun Kızı
2011 58 Dram Oyuncu 7.0 4,245

Tatilde Katil
2010 57 Komedi Oyuncu 5.7 213

Ölümsüz
2010 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 36,529
2009 56 Suç Oyuncu 6.1 197

Suç Ordusu
2009 56 Dram Oyuncu 6.7 3,571

Üstüne Alınma
2009 56 Dram Oyuncu 6.3 386
2009 56 Komedi Oyuncu 6.2 823
2008 55 Komedi Oyuncu 5.9 655
2008 55 Oyuncu 4.6 182
2008 55 Suç Oyuncu 6.2 368
2007 54 Oyuncu 6.2 260
2007 54 Komedi Oyuncu 7.1 3,776

Ermenistan'a Yolculuk
2006 53 Dram Oyuncu 6.7 498

Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun
2005 52 Komedi Oyuncu 5.6 7,738
2005 52 Komedi Oyuncu 6.4 1,423
2005 52 Belgesel Oyuncu 7.8 65

Kayıp Nişanlı
2004 51 Dram Oyuncu 7.6 76,064

Kırmızı Işıklar
2004 51 Suç Oyuncu 6.6 3,026
2003 50 Komedi Oyuncu 5.3 1,548
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67

Ev Sahipleri
2002 49 Komedi Oyuncu 5.4 207
2002 49 Dram Oyuncu 6.5 837
2002 49 Gizem Oyuncu 6.2 984
2001 48 Komedi Oyuncu 5.6 975

Şehir Sakin
2000 47 Dram Oyuncu 7.2 1,286
2000 47 Dram Oyuncu 6.2 313

Başkalarının Zevki
2000 47 Komedi Oyuncu 7.2 10,404
1999 46 Dram Oyuncu 7.1 442
1999 46 Komedi Oyuncu 6.3 1,875
1998 45 Komedi Oyuncu 6.4 782
1998 45 Komedi Oyuncu 6.6 387

Hayat Bir Şarkıdır
1997 44 Komedi Oyuncu 7.3 4,488
1997 44 Komedi Oyuncu 6.9 1,733

Aile Bağları
1996 43 Komedi Oyuncu 7.4 5,529

Erkeğim
1996 43 Komedi Oyuncu 6.2 1,729
1995 42 Komedi Oyuncu 5.6 16
1994 41 Dram Oyuncu 7.0 2,251
1994 41 Macera Oyuncu 6.4 125
1993 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,000
1992 39 Komedi Oyuncu 6.4 894
1991 38 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 270
1989 36 Komedi Oyuncu 6.7 1,156
1985 32 Suç Oyuncu 6.1 751

Ayrı Odalar
1984 31 Dram Oyuncu 6.4 1,167
1979 26 Komedi Oyuncu 7.2 2,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film