Giriş Kayıt
Phil Daniels

Phil Daniels (65)


Oyuncu

Philip Daniels, 25 Ekim 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Quadrophenia (1979), O Sırada (1984), Adult Material (2020), Rock & Chips (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Daniels
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Blur
Burcu: Akrep
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 5.1 535
2023 Suç Oyuncu 7.7 1,156
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 397,410
2020 Komedi Oyuncu 6.8 2,501
2020 Komedi Oyuncu 6.9 2,081
2019 Oyuncu 6.7 2,958
2017 59 Komedi Oyuncu 4.7 255

Büyük Soygun
2017 59 Suç Oyuncu 5.6 6,406
2013 Dram Oyuncu 5.5 573
2013 55 Komedi Oyuncu 5.9 773
2010 52 Belgesel Oyuncu 6.3 10
2010 52 Belgesel Oyuncu 8.9 47
2010 Komedi Oyuncu 7.1 1,580

Kaçacak Yer Kalmadı
2010 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,385
2008 50 Komedi Oyuncu 5.4 672
2006 48 Animasyon Oyuncu 5.9 6,958
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,894
2003 Komedi Oyuncu 7.9 8,951
2001 43 Dram Oyuncu 6.2 1,798

Tavuklar Firarda
2000 42 Animasyon Oyuncu 7.1 213,566
2000 42 Müzik Oyuncu 8.3 275
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,499
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,410
1998 40 Komedi Oyuncu 7.0 8,938
1997 Dram Oyuncu 8.4 167
1995 37 Komedi Oyuncu 7.5 232
1991 Dram Oyuncu 6.6 94
1987 29 Komedi Oyuncu 5.6 341
1985 27 Fantastik Oyuncu 5.4 3,590
1985 Dram Oyuncu 4.8 9,304
1985 27 Dram Oyuncu 5.8 99

O Sırada
1984 Komedi Oyuncu 7.2 4,849
1980 22 Dram Oyuncu 6.8 1,568
1979 21 Suç Oyuncu 7.6 13,228

Zulu Şafağı
1979 21 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,662
1979 21 Suç Oyuncu 7.2 21,037
1977 19 Suç Oyuncu 7.7 2,805
1976 18 Komedi Oyuncu 6.8 19,619
1970 Game-Show Oyuncu 6.3 1,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film