Giriş Kayıt
Rube Dalroy

Rube Dalroy (75)


Oyuncu

Harry Delroy, 02 Temmuz 1878 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Stormy Seas (1923) yapımıyla biliniyor.

Rube Dalroy, 08 Mart 1954 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harry Delroy
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1878
Ölüm Tarihi: 08 Mart 1954
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Harry 'Rube' Dalroy | Harry Dalroy
Takma İsmi: The Mayor of Gower Gulch
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 72 Komedi Oyuncu 6.8 333
1948 70 Dram Oyuncu 6.6 911
1948 70 Aksiyon Oyuncu 6.3 139
1947 69 Western Oyuncu 6.5 401
1945 67 Komedi Oyuncu 6.1 1,180
1945 67 Dram Oyuncu 6.4 220
1945 67 Western Oyuncu 6.3 62
1944 66 Komedi Oyuncu 5.3 311
1943 65 Aksiyon Oyuncu 6.6 20
1942 64 Western Oyuncu 6.4 1,018
1941 63 Most Popular by Genre Oyuncu 5.1 19

Frank James'in Dönüşü
1940 62 Western Oyuncu 6.6 2,593
1940 62 Western Oyuncu 6.7 191
1938 60 Western Oyuncu 6.5 119
1937 59 Aksiyon Oyuncu 5.2 100
1931 53 Gizem Oyuncu 5.9 274
1930 52 Komedi Oyuncu 4.8 32
1930 52 Western Oyuncu 6.6 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019