Giriş Kayıt
Paul Dallas

Paul Dallas (34)


Dublör, Oyuncu

Paul Dallas, 01 Eylül 1961 Levittown, Pennsylvania, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Yırtık Rahibe 2 (1993), Tanrıyı Oynamak (1997), Zehirli Sarmaşık 2 (1996), Pumpkinhead II: Blood Wings (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Dallas, 02 Ağustos 1996 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1961
Ölüm Tarihi: 02 Ağustos 1996
Doğum Yeri: Levittown, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 2,292
1997 Aksiyon Dublör 6.2 5,315

Tanrıyı Oynamak
1997 Suç Dublör 5.6 6,985
1996 Dram Oyuncu 5.7 141

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Dublör 2.9 2,181
1996 Aksiyon Dublör 4.8 409

Zehirli Sarmaşık 2
1996 Dram Dublör 4.4 5,168
1995 34 Aksiyon Dublör 3.8 499
1995 34 Aksiyon Dublör 4.0 483
1995 34 Komedi Dublör 6.2 28,263

Yıldız Geçidi
1994 33 Aksiyon Dublör 7.1 166,497

Bomba
1994 33 Aksiyon Dublör 6.2 26,547
1993 Fantastik Dublör 4.6 3,740

Yırtık Rahibe 2
1993 32 Komedi Dublör 5.6 44,810
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019