Giriş Kayıt
Jean-Loup Dabadie

Jean-Loup Dabadie (85)


Senarist, Oyuncu

Jean-Loup Dabadie, 27 Eylül 1938 Paris, Fransa doğumlu senarist, oyuncu.

Kırmızılı Kadın (1984), Garip Dostluk (2010), Kesişme (1994), Hayat Bağları (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1938
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Loup Dabadie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 84 Dram Senarist 5.8 100
2018 80 Dram Senarist 6.0 535
2014 76 Senarist 5.8 769

Garip Dostluk
2010 72 Komedi Senarist 7.2 7,628
2003 65 Belgesel Oyuncu 7.6 56
2000 Dram Senarist 6.6 519

Kesişme
1994 56 Dram Senarist 5.4 9,116
1992 54 Komedi Senarist 5.4 594
1991 53 Senarist    
1986 48 Gerilim Senarist 5.4 702

Kırmızılı Kadın
1984 46 Komedi Senarist 5.9 17,338
1984 46 Dram Senarist 6.3 728
1983 45 Dram Senarist 6.3 823
1983 45 Komedi Senarist 5.9 281
1978 40 Dram Senarist 6.9 1,395
1977 39 Komedi Senarist 6.8 1,293

Damdaki Çapkın
1976 38 Komedi Senarist 7.0 2,354

Vahşi Dilber
1975 37 Macera Senarist 6.5 2,136

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 36 Dram Senarist 7.3 2,684

Tokat
1974 36 Komedi Senarist 6.3 1,203
1973 35 Komedi Senarist 6.0 317
1973 35 Dram Senarist 6.9 1,058

Sen ve Ben
1972 34 Dram Senarist 7.3 3,832

Genç Ve Güzel
1972 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.5 2,770

Şeref Yolu
1971 33 Suç Senarist 7.3 3,132

Hayat Bağları
1970 32 Dram Senarist 7.4 5,548
1967 29 Komedi Senarist 6.8 453

Yosmalar Avcısı
1966 28 Aksiyon Senarist 5.8 48
1966 28 Dram Senarist 5.0 120
1965 27 Komedi Senarist 5.2 45
1962 24 Komedi Senarist 6.1 164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024