Giriş Kayıt
Lonnie D'Orsa

Lonnie D'Orsa (95)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Lonnie D'Orsa, 02 Kasım 1897 Nevada, Missouri, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Sahne Işıkları (1952), Yankeeler'in Gururu (1942), Çanlar Kimin İçin Çalıyor (1943), Acı Günler (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Lonnie D'Orsa, 24 Temmuz 1993 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1897
Ölüm Tarihi: 24 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Nevada, Missouri, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 65 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 482
1959 62 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 1,334

Sahne Işıkları
1952 55 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 16,334
1950 53 Western Yapım Yöneticisi 6.9 59
1945 48 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 1,097

Korsan Aşkı
1944 47 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 587
1944 47 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 146

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 46 Macera Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.9 7,688

Yankeeler'in Gururu
1942 45 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.7 9,165

Acı Günler
1942 45 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 3,641
1941 44 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 1,643
1930 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 318
1930 33 Müzikal Yönetmen Asistanı 5.4 135
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019