Giriş Kayıt
Marcelo D'Andrea

Marcelo D'Andrea


Oyuncu

Marcelo D'Andrea, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Marcelo Dandrea
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 500
2017 Dram Oyuncu 8.1 17

Saygın Vatandaş
2016 Dram Oyuncu 7.5 7,288
2011 Dram Oyuncu 6.1 86

Dönüşsüz
2010 Dram Oyuncu 7.0 748
2009 Dram Oyuncu 8.3 108

Koruma
2006 Dram Oyuncu 6.5 794
1992 Dram Oyuncu 5.9 771
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,297) La casa de papel (1,126) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (975) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019