Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco (37)


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Christine Cuoco, 30 Kasım 1985 Camarillo, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Aralık ayında Ryan Sweeting ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Mayıs ayında boşandılar.

The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), The Flight Attendant (2020), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaley Christine Cuoco
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1985
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.1 (129 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (95)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
   
2022 37 Komedi Oyuncu 5.6 3,452

Torontolu Adam
2022 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669
2021 Oyuncu 5.9 28
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 57,530
2020 Komedi Oyuncu 7.0 254
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.5 31,439
2019 Belgesel Oyuncu 5.7 37
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 471
2018 Komedi Oyuncu 6.8 26
2017 32 Komedi Oyuncu 5.2 4,804

Bu da Nereden Çıktı?
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 116,179
2016 Müzik Oyuncu 5.9 87

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 30 Animasyon Oyuncu 4.9 20,492
2015 30 Dram Oyuncu 4.7 493

Sahte Sağdıç
2015 30 Komedi Oyuncu 6.6 77,092

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 29 Komedi Oyuncu 6.1 191,863
2014 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 2,264
2014 Komedi Oyuncu 5.6 314
2013 Oyuncu 6.8 392
2012 27 Biyografi Oyuncu 5.8 845
2012 27 Dram Oyuncu 6.0 1,817
2011 26 Oyuncu 5.6 152
2011 26 Animasyon Oyuncu 5.4 35,058
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,442
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 25 Komedi Oyuncu 3.5 1,517
2008 23 Komedi Oyuncu 4.4 3,017

Puma Kulübü
2007 22 Komedi Oyuncu 4.0 3,526
2007 22 Dram Oyuncu 5.7 2,635
2007 Komedi Oyuncu 8.2 816,914
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,092
2005 20 Komedi Oyuncu 4.4 1,142

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.4 522
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 542,044
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,187
2004 19 Korku Oyuncu 4.4 2,111
2004 19 Komedi Oyuncu 4.7 1,353
2004 19 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,914
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,699
2002 Komedi Oyuncu 7.0 26,051
1998 Dram Oyuncu 7.1 85,544
1998 13 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 672

Bir Koca Şart Mı?
1997 12 Komedi Oyuncu 5.5 20,626
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 2,252
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1996 News Oyuncu 3.2 866

Sanal Gerçek
1995 10 Aksiyon Oyuncu 5.5 30,800
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,929
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 721
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023