Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Cuoco, oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Aralık ayında Ryan Sweeting ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Mayıs ayında boşandılar.

The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), The Flight Attendant (2020), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Web Sitesi:
9.1 (130 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (95)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 334
2023 Komedi Oyuncu 7.4 1,022
2023 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
   
2022 Komedi Oyuncu 5.6 3,452

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669
2021 Oyuncu 5.9 28
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 62,828
2020 Komedi Oyuncu 7.0 254
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.4 37,696
2019 Belgesel Oyuncu 5.7 37
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 483
2018 Komedi Oyuncu 6.6 33
2017 Komedi Oyuncu 5.2 5,178

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Oyuncu 6.2 123,872
2016 Müzik Oyuncu 6.1 96

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 4.9 22,657
2015 Dram Oyuncu 4.7 520

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Oyuncu 6.6 80,257

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu 6.1 198,768
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.4 2,343
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317
2013 Oyuncu 6.9 400
2012 Biyografi Oyuncu 5.8 877
2012 Dram Oyuncu 6.0 1,885
2011 Oyuncu 5.6 157
2011 Animasyon Oyuncu 5.4 37,363
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,009
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,379
2010 Komedi Oyuncu 3.5 1,560
2008 Komedi Oyuncu 4.4 3,112

Puma Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 4.0 3,591
2007 Dram Oyuncu 5.6 2,692
2007 Komedi Oyuncu 8.1 869,790
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,761
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166
2005 Komedi Oyuncu 4.5 1,171

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.5 540
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 580,617
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,501
2004 Korku Oyuncu 4.5 2,197
2004 Komedi Oyuncu 4.7 1,398
2004 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,027
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,606
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,452
2002 Komedi Oyuncu 7.0 27,144
1998 Dram Oyuncu 7.2 91,921
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 702

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Oyuncu 5.5 21,486
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 2,334
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,489
1996 News Oyuncu 3.3 924

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,459
1994 News Oyuncu 3.2 960
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,311
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,318
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1981 News Oyuncu 3.6 2,772
1952 News Oyuncu 4.6 2,464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024