Giriş Kayıt
Rory Culkin

Rory Culkin


Oyuncu

Rory Culkin, oyuncu.

2018 yılının Nisan ayında Sarah Scrivener ile evlendi.

İşaretler (2002), Mean Creek (2004), You Can Count On Me (2000), Lords of Chaos (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Oyuncu 5.1 946
2023 Komedi Oyuncu 7.3 5,330
2022 Suç Oyuncu 7.5 35,116
2021 Dram Oyuncu 5.1 1,782
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 17,096
2020 Korku Oyuncu 6.6 82
2020 Dram Oyuncu    
2020 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 1,931
2019 Suç Oyuncu 7.6 15,582
2018 Dram Oyuncu 7.5 51,577
2018 Suç Oyuncu 7.9 25,754
2018 Dram Oyuncu 6.6 19,486
2017 Dram Oyuncu 7.2 21,062
2017 Dram Oyuncu 6.1 708
2017 Suç Oyuncu 5.4 11,329
2016 Korku Oyuncu 4.1 1,601
2016 Dram Oyuncu 5.1 2,635
2015 Suç Oyuncu 8.0 40,786

Davetsiz Misafir
2015 Dram Oyuncu 5.7 14,284
2014 Dram Oyuncu 6.4 966
2012 Dram Oyuncu 6.7 6,158
2011 Komedi Oyuncu 5.5 20,858

Çığlık 4
2011 Korku Oyuncu 6.2 171,616

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Oyuncu 6.3 979

Oniki
2010 Dram Oyuncu 5.6 12,670
2008 Komedi Oyuncu 6.8 14,628

Gecenin Sesi
2006 Suç Oyuncu 5.9 16,035
2005 Suç Oyuncu 5.3 7,490

Aşk Vadisi
2005 Dram Oyuncu 6.4 18,980

Yanlış Rehine
2005 Komedi Oyuncu 6.8 19,189
2004 Belgesel Oyuncu 8.5 1,121
2004 Suç Oyuncu 7.1 33,401

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Oyuncu 5.5 5,246

İşaretler
2002 Dram Oyuncu 6.8 386,714
2002 Komedi Oyuncu 6.8 35,334
2002 Komedi Oyuncu 8.2 2,029
2000 Dram Oyuncu 7.5 31,462

Richie Rich
1994 Komedi Oyuncu 5.4 73,727

İyi Evlat
1993 Dram Oyuncu 6.4 45,849
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film