Giriş Kayıt
James Cruze

James Cruze (58)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jens Vera Cruz Bosen, 27 Mart 1884 Ogden, Utah, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Batı Kervanı (1923) yapımıyla biliniyor.

James Cruze, 03 Ağustos 1942 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jens Vera Cruz Bosen
Doğum Tarihi: 27 Mart 1884
Ölüm Tarihi: 03 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Ogden, Utah, ABD
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 53 Suç Yönetmen 5.2 312
1933 49 Suç Yönetmen 6.1 780
1932 48 Komedi Yönetmen 6.9 2,331
1930 46 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.7 35
1928 44 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.0 28

Batı Kervanı
1923 39 Macera Oyuncu
Yönetmen
6.6 799
1920 36 Gizem Yönetmen 5.4 254
1919 35 Komedi Yönetmen    
1914 30 Kısa Metraj Oyuncu    
1912 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 780
1911 27 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film