Giriş Kayıt
Raymond Cruz

Raymond Cruz (58)


Oyuncu

Raymond Cruz, 09 Temmuz 1961 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Lanetli Gözyaşları (2019), Sinifta olay var (1996), Cleveland Abduction (2015), My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ray Cruz | Raymond Garcia
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
9.3 (17 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Gözyaşları
2019 58 Korku Oyuncu 5.4 21,311
2015 54 Biyografi Oyuncu 6.7 4,102
2015 Suç Oyuncu 8.7 255,466
2013 Talk-Show Oyuncu 7.3 590
2012 Dram Oyuncu 8.1 387

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,873
2012 Komedi Oyuncu 8.6 9,541
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,246,779
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 7,490

Kardeşlerin İntikamı
2005 44 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,649

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.7 91,775

Gençlik Ateşi
2005 44 Suç Oyuncu 5.5 17,523
2005 Suç Oyuncu 7.6 21,320
2004 43 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,305

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.6 50,806

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,120

Ölümüne Takip
2002 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 68,926

İlk Gün
2001 40 Suç Oyuncu 7.7 360,249
2001 Aksiyon Oyuncu 8.3 164,031
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 394
2000 Animasyon Oyuncu 6.9 122

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.6 73,733

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 931

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Oyuncu 4.1 14,458
1999 Suç Oyuncu 6.8 114
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 3,051

Yaratık: Diriliş
1997 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 213,160

Saber Nehri'nde Son Direniş
1997 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,487

Sinifta olay var
1996 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 11,027

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 35 Dram Oyuncu 6.2 12,797

Kaya
1996 35 Aksiyon Oyuncu 7.4 295,318

Kırık Ok
1996 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 86,302

Açık Tehlike
1994 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 82,571
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,728

Şeref Bağı
1993 32 Suç Oyuncu 8.0 26,896

Kuşatma Altında
1992 31 Oyuncu 6.5 71,505
1992 31 Komedi Oyuncu 4.7 2,788

Yeniden Ölmek
1991 30 Gizem Oyuncu 6.9 24,560

intikam Yemini
1991 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,036

Gremlinler 2
1990 29 Komedi Oyuncu 6.4 85,141
1990 29 Komedi Oyuncu 5.6 415
1989 28 Suç Oyuncu 7.7 2,191
1988 27 Gerilim Oyuncu 5.4 483
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 385

Zoraki Hizmetçi
1987 26 Fantastik Oyuncu 5.5 3,043
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,297) La casa de papel (1,126) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (975) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019