Giriş Kayıt
Carine Crutzen

Carine Crutzen (63)


Oyuncu

Carine Crutzen, 04 Şubat 1961 Heerlen, Limburg, Hollanda doğumlu oyuncu.

De Poel (2014), De Zaak Menten (2016), Nynke (2001), (2003) Güller Sokağı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1961
Doğum Yeri: Heerlen, Limburg, Hollanda
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.6 117
2016 Dram Oyuncu 7.6 732
2016 Dram Oyuncu 6.7 124
2014 53 Korku Oyuncu 5.4 1,471
2014 53 Aile Oyuncu 5.3 318
2013 52 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 19
2012 51 Aile Oyuncu 6.7 370
2010 49 Dram Oyuncu 6.3 368
2005 44 Dram Oyuncu 5.9 154
2003 42 Aile Oyuncu 6.4 332

Güller Sokağı
2003 42 Dram Oyuncu 6.7 2,533
2001 40 Dram Oyuncu 7.0 521
2001 Macera Oyuncu 7.4 237
1998 37 Macera Oyuncu 6.0 1,751
1995 Dram Oyuncu 8.1 110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024