Giriş Kayıt
Charles Croughwell

Charles Croughwell


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Charles Croughwell, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu.

Geleceğe Dönüş (1985), Pi'nin Yaşamı (2012), Çılgın Aptal Aşk (2011), Büyük Balık (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles P. Croughwell | Charlie Croughwell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yönetmen 7.8 19,266
2018 Biyografi Dublör 7.2 162,217

Kapımdaki Aşk
2017 Komedi Dublör 5.8 35,076

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Dublör 5.3 118,306

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Dublör 6.4 56,145

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Dublör 8.0 669,851
2016 Biyografi Dublör 7.3 15,232
2016 Biyografi Dublör 6.6 56,524

Fokus
2015 Komedi Dublör 6.6 274,466

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Dublör 5.1 54,128
2015 Aksiyon Dublör 4.2 1,083

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Dublör 7.6 467,923

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Dublör 5.0 45,433

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Dublör 7.9 666,274

Uçuş
2012 Dram Dublör 7.3 375,873

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Dublör 7.4 563,606

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 469,423

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 102,592

Akılalmaz
2010 Suç Dublör 7.0 93,751

Fırtına
2010 Komedi Dublör 5.3 8,198

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 210,213

Sevgili John
2010 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
6.3 157,626

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Dublör 8.3 129,732

Aklı Havada
2009 Dram Dublör 7.4 349,235

Zoraki Tatil
2008 Komedi Dublör 5.7 80,789

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Dublör 4.7 75,459

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Dublör 6.2 52,654

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.1 420,428
2007 Dram Dublör 7.6 5,699

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
5.0 33,144

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Dublör 5.4 45,081
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 12,238

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
4.8 46,442

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 132,713

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 34,968

Tehdit
2004 Dram Dublör 5.8 14,354
2004 Komedi Dublör 5.3 18,008

Çatı Katı
2003 Komedi Dublör 5.9 61,870

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 458,566

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.6 278,422

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Dublör 6.2 403,138

Hayalet Dünya
2001 Komedi Dublör 7.3 126,735

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 228,756

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör
Oyuncu
7.9 383,355

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Dublör 5.1 1,590

Grinç
2000 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 291,267

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Dublör 7.9 293,076

Aşkın Sırları
1999 Dram Dublör 6.7 14,558

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Dublör 7.4 104,727
1999 Suç Dublör 6.2 2,030

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.2 50,826
1999 Dram Oyuncu 8.2 9,838
1999 Komedi Dublör 6.8 9,499

Ed TV
1999 Komedi Dublör 6.1 44,997
1999 Komedi Dublör 5.7 3,130

Günah Tohumu 2
1999 Korku Dublör 4.8 17,867

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 79,409

Aşkın Gücü
1998 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
7.0 114,304
1998 Biyografi Dublör 6.8 122,160
1998 Komedi Dublör 4.6 811

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.2 190,198
1997 Aksiyon Dublör 5.2 72,206
1997 Biyografi Dublör 7.1 1,599
1997 Dram Dublör 6.3 317
1996 Gizem Dublör 3.7 393

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Dublör 7.1 95,410
1996 Komedi Dublör 5.7 45,032

Kuzgun
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 666

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Çeşitli 6.6 10,086

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Çeşitli 6.8 60,579

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Dublör 5.9 85,158

Küçük Prenses
1995 Dram Dublör 7.6 36,668

Vahşi Av
1995 Macera Dublör 4.9 293
1995 Dram Dublör 7.0 380
1994 Komedi Dublör 6.3 15,953
1994 Aksiyon Dublör 4.6 25,426

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Dublör 6.6 53,576

Aşk Mı Para Mı
1993 Komedi Dublör 6.2 15,410

Mikey'le Yaşam
1993 Komedi Dublör 5.7 6,560

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Dublör 7.8 102,232

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.1 327,166

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 10,989
1992 Aksiyon Dublör 5.9 5,810

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Dublör 7.5 47,229
1992 Aksiyon Dublör 6.3 10,377

Dönüşüm
1992 Korku Oyuncu 5.3 24,520

Sahne Işıkları
1992 Komedi Dublör 7.4 12,235

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Dublör 5.4 20,132

Gelinin Babası
1991 Aile Dublör 6.6 84,118

Kanca
1991 Macera Dublör 6.8 273,037
1991 Komedi Dublör 5.9 5,589

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.5 3,206

Küçük Adam Tate
1991 Dram Dublör 6.6 16,014
1991 Komedi Dublör 6.3 40,279

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 22,268

intikam Yemini
1991 Aksiyon Dublör 6.1 25,753
1991 Suç Dublör 6.5 11,386
1990 Aksiyon Dublör 5.9 29,295

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Dublör 7.4 480,241

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu
Dublör
5.9 8,617
1990 Dram Dublör 3.4 1,182

Savaş Günahları
1989 Dram Dublör 7.1 48,082

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Dublör 7.8 571,903
1989 Komedi Dublör 4.3 1,479

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Dublör 5.8 12,595

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Dublör 7.7 216,590
1988 Fantastik Dublör 5.7 5,173
1988 Komedi Dublör 5.7 5,013

Şehrin Parlak Işıkları
1988 Dram Dublör 5.7 8,955

Babam Ben Olunca
1988 Komedi Dublör 5.9 10,561
1988 Komedi Dublör 5.8 651

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 20,135

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Dublör 5.4 44,259
1987 Aksiyon Dublör 5.5 10,559
1987 Macera Dublör 6.2 5,907

Benim Başarım
1987 Komedi Dublör 6.5 36,914

Gün isigi
1987 Dram Dublör 5.6 3,204

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Dublör 6.9 30,487

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Dublör 8.5 1,305,127
1984 Aksiyon Dublör 6.2 32,071
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024