Giriş Kayıt
Marcia Cross

Marcia Cross


Oyuncu

Marcia Cross, oyuncu.

Umutsuz Evkadınları (2004), Etki Altında (1990), Just Peck (2009), (2015) Quantico (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bree Van De Kamp
8.8 (9 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 4.5 1,673
2021 Aile Oyuncu 7.1 186
2015 Suç Oyuncu 6.7 63,844
2011 Komedi Oyuncu 5.1 2,043
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,367
2009 Komedi Oyuncu 6.0 999
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,162
2005 Müzik Oyuncu 7.2 175

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,543
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,584
2002 Dram Oyuncu 7.5 15,243
2002 Dram Oyuncu 3.8 4,250
2002 Dram Oyuncu 7.1 135
2001 Gizem Oyuncu 5.1 417

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.4 88,370
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,427
1996 Dram Oyuncu 5.4 2,632
1995 Komedi Oyuncu 7.0 1,918
1995 Komedi Oyuncu 8.1 368
1994 Aksiyon Oyuncu 5.7 470
1993 Komedi Oyuncu 8.1 46,354
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,919
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 6.0 13,262
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917

Etki Altında
1990 Suç Oyuncu 6.3 10,840
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1986 Biyografi Oyuncu 6.2 483
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,424
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,632
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024