Giriş Kayıt
John Craven

John Craven (79)


Oyuncu

John Raymond Craven, 16 Ağustos 1940 Leeds, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Country Cops" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Raymond Craven
Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1940
Doğum Yeri: Leeds, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Craven OBE
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 72 Belgesel Oyuncu 8.4 19

Lanet Takım
2009 69 Biyografi Oyuncu 7.5 38,439

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 59 Komedi Oyuncu 6.5 1,136
1999 Talk-Show Oyuncu 2.5 910
1982 Game-Show Oyuncu 6.3 988
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019