Giriş Kayıt
Stephen Cranny

Stephen Cranny


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni

Stephen Cranny, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Treni
2015 Komedi Yapımcı 5.3 9,925
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 153
2015 Korku Yapımcı 3.3 269
2014 Korku Yapımcı 5.4 23
2010 Komedi Yapımcı 5.7 69
1997 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 12,780
1997 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 254
1996 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 501
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 5,876

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Taşıma Bölümü
Çeşitli
7.2 14,385
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019