Giriş Kayıt
Peter Craig

Peter Craig (54)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Peter Craig, 10 Kasım 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

2008 yılının Ekim ayında Jennifer Defrancisco ile evlendi. 10 yılın ardından 2018 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Top Gun: Maverick (2022), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Hırsızlar Şehri (2010), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Senarist    
2023 54 Aksiyon Senarist 5.6 47,982
2022 53 Aksiyon Senarist 8.2 709,164
2022 53 Aksiyon Senarist 7.8 795,035
2021 Aksiyon Senarist 6.7 43,846
2021 52 Dram Senarist 7.2 29,530

Bad Boys: Her Zaman Çılgın
2020 51 Aksiyon Senarist 6.5 178,403

Katil Avcısı
2018 49 Aksiyon Senarist 6.6 74,168

12 Savaşçı
2018 49 Aksiyon Senarist 6.5 92,608

Kan Bağı
2016 47 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.4 67,824

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 46 Macera Senarist 6.5 376,117

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 45 Macera Senarist 6.6 505,847

Hırsızlar Şehri
2010 41 Suç Senarist 7.5 417,574
1988 19 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.9 3,876
1978 9 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,982
- Biyografi Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film