Giriş Kayıt
Simon Coury

Simon Coury


Oyuncu

Simon Coury, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.1 150

Oğlum Jack
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 4,945
2003 Suç Oyuncu 7.7 981
1985 Dram Oyuncu 4.8 7,014
1972 Dram Oyuncu 4.8 2,572
1960 Dram Oyuncu 5.6 4,393
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019