Giriş Kayıt
Andrea Costantini

Andrea Costantini (58)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Andrea Costantini, 11 Ocak 1966 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, senarist, yönetmen.

Malena (2000), Gizemli Kadın (2004), Hırçın Aşık (2002), Kardeşlerin Aşkı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1966
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
   
2009 43 Dram Yapımcı 5.2 68
2008 Senarist
Yönetmen
6.4 546
2007 41 Komedi Yapımcı 6.1 963
2007 41 Biyografi Yapımcı 6.7 452
2007 41 Komedi Yapımcı 5.5 268

Libero da Oynarım
2006 40 Dram Yapımcı 7.4 2,679

Gizemli Kadın
2004 38 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 14,203

Kardeşlerin Aşkı
2004 38 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 1,141

Hırçın Aşık
2002 36 Komedi Yapım Yöneticisi 3.6 17,999
2000 34 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 112,970
1998 32 Romantik Yapım Yöneticisi 6.7 256
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 251

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 22 Macera Çeşitli 7.1 57,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film