Giriş Kayıt
Gianfilippo Corticelli

Gianfilippo Corticelli (67)


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Gianfilippo Corticelli, 25 Mart 1957 Bologna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu görüntü yönetmeni, yapımcı.

Third Person (2013), Sen Dünyaya Gelmeden (2012), Karşı Pencere (2003), Kal, Gitme (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1957
Doğum Yeri: Bologna, Emilia-Romagna, İtalya
Diğer Bir İsmi: Gian Filippo Corticelli
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Dram Yapımcı 4.8 296

Napoli'nin Sırrı
2017 60 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.8 3,007
2017 60 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 1,613
2017 60 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 9,581
2016 59 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 469
2015 58 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 1,066
2014 57 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 234

Kemerlerinizi Bağlayın
2014 57 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 3,133
2013 56 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 29,384

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 55 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 17,418
2012 55 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 90
2012 55 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 302
2010 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 592

Ön Cephe
2009 52 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.3 659
2007 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 77

Bir Ömür Yetmez
2007 50 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 4,928

İki Bazen Bir Eder
2006 49 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 382

Kutsal Yürek
2005 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,962

Kal, Gitme
2004 47 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 8,530

Karşı Pencere
2003 46 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 11,702
2002 45 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 1,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film