Giriş Kayıt
Gabriel Corrado

Gabriel Corrado (63)


Oyuncu, Yapımcı

Gabriel Andrés Andreachi Corrado, 12 Aralık 1960 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu, yapımcı.

"La extraña dama" (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gabriel Andrés Andreachi Corrado
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1960
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Takma İsmi: Gaby
Burcu: Yay
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 62 Komedi Oyuncu 6.2 587
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 7
2018 58 Komedi Oyuncu 6.7 2,541
2015 Talk-Show Oyuncu 3.1 39
2014 Dram Oyuncu 5.0 35
2012 Biyografi Oyuncu 5.1 21
2009 49 Dram Oyuncu 6.1 439

Red Kit
2009 49 Macera Oyuncu 4.7 4,535
2004 Komedi Oyuncu 4.1 122
2001 Dram Oyuncu 5.4 12
1996 Komedi Oyuncu 4.3 140
1995 Müzikal Oyuncu 6.2 554
1995 Komedi Oyuncu 8.1 370
1991 Dram Oyuncu 5.5 201

Sıfır Numaralı Daire
1988 28 Dram Oyuncu 6.8 4,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film