Giriş Kayıt
Abbie Cornish

Abbie Cornish


Oyuncu, Yapımcı

Abbie Cornish, oyuncu, yapımcı.

Limit Yok (2011), Sucker Punch (2011), RoboCop (2014), Uzaydan Gelen Fırtına (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (104 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Oyuncu 6.1 622
2022 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,885
2021 Aksiyon Oyuncu 5.0 9,426
2019 Dram Oyuncu 6.8 842
2018 Korku Oyuncu 3.9 1,896
2018 Dram Oyuncu 6.6 5,755
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 177,508
2018 Oyuncu 7.0 102

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8.1 559,741

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu 5.3 119,820

6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 24,885
2017 Dram Oyuncu 6.2 782
2016 Gerilim Oyuncu 5.4 8,981
2015 Gizem Oyuncu 6.4 69,439
2015 Belgesel Oyuncu 6.0 47
2014 Macera Oyuncu 7.3 6,617
2014 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 38
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 240,647

Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7.1 275,318

Kızım
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,387
2011 Dram Oyuncu 6.2 13,679
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 253,647

Limit Yok
2011 Gizem Oyuncu 7.4 615,867

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 88,061

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 28,859

Görev Uğruna
2008 Dram Oyuncu 6.4 20,939

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 75,417
2006 Dram Oyuncu 7.2 47,973

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Oyuncu 6.9 101,938
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,542
2004 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 314

Tepetaklak
2004 Dram Oyuncu 6.7 8,212
2003 Dram Oyuncu 8.1 247
2003 Komedi Oyuncu 4.6 194
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557
2000 Suç Oyuncu 5.1 1,655
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
- Gerilim Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film