Giriş Kayıt
Michael Cornacchia

Michael Cornacchia (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Michael Cornacchia, 23 Şubat 1975 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Üç Kişilik Masa (2009), Reservoir Dogs (2006), Legion of Super Heroes (2006), Inside (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1975
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 30
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 11,717
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 10,493
2012 37 Komedi Oyuncu 4.5 340
2011 36 Komedi Oyuncu 5.4 633
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 13,019

Gri Gökyüzü
2010 35 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.5 458
2010 35 Komedi Oyuncu 6.2 548

Halk George Lucas'a Karşı
2010 35 Belgesel Oyuncu 6.7 4,280

Üç Kişilik Masa
2009 34 Komedi Oyuncu 5.4 2,941

Hannah Montana
2009 34 Komedi Oyuncu 4.4 37,253
2008 33 Komedi Oyuncu 4.8 190
2008 33 Dram Oyuncu 6.3 2,896
2007 32 Dram Oyuncu 4.7 291

Zombi Olmak
2007 32 Komedi Oyuncu 5.7 2,993

Cesur Balık
2006 31 Animasyon Oyuncu 4.2 3,541

Neşeli Ayaklar
2006 31 Animasyon Oyuncu 6.4 158,996
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,918
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 1,290
2002 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 982
2002 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 30
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,561
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,178) The 100 (1,772) La casa de papel (1,381) Fear the Walking Dead (1,377) Euphoria (1,347) Chernobyl (1,171) The Big Bang Theory (1,158) Legion (1,098) Mindhunter (1,056) Yellowstone (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019