Giriş Kayıt
Vanni Corbellini

Vanni Corbellini (69)


Oyuncu

Vanni Corbellini, 15 Şubat 1955 Turin, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu.

Le foto di Gioia (1987), Mimarın Göbeği (1987), La piovra 5 - Il cuore del problema (1990), (2012) Posti in piedi in paradiso (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1955
Doğum Yeri: Turin, Piedmont, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 61 Macera Oyuncu 4.9 901
2012 57 Oyuncu 6.2 1,454
2005 50 Biyografi Oyuncu 6.7 1,258
2005 50 Dram Oyuncu 6.9 593
1990 Suç Oyuncu 8.1 537
1990 Oyuncu 7.4 16

Sayılarda Boğulmak
1988 33 Komedi Oyuncu 7.1 11,060

Mimarın Göbeği
1987 32 Dram Oyuncu 6.9 6,317
1987 32 Korku Oyuncu 5.6 2,397
1982 27 Dram Oyuncu 7.1 308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film